5 سد راه همکاری در فروش و رفع آنها
افیلیت مارکتینگ یعنی شما از طریق تبلیغات اینترنتی برای یک شرکت و فروش ، کسب درآمد کنید. شما با پروموت کردن محصولات یک شرکت، درصد فروش را بالاتر می برید و فروشنده هم به شما پورسانت می دهد. هر چقدر که شما افراد بیشتری را به سمت فروشگاه روانه کنید درآمد بیشتری هم خواهید داشت. در ایران به افیلیت مارکتینگ، همکاری در فروش می گویند. اما سوال اینجاست که آیا چیزی می تواند سد راه همکاری در فروش شود و اگر وجود دارد چگونه باید آنها را رفع کرد. در این مقاله به این موضوع پرداخته شده است.
افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش
افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش، راهی عالی برای راه اندازی یک تجارت خانگی می باشد بدون آن که به سرمایه اولیه زیادی نیاز داشته باشید. پروسه همکاری در فروش بسیار ساده است: زمانی که مشتری ها از طریق تبلیغ محصولات یا خدمات شما مبلغی را پرداخت می کنند، درصدی از آن توسط شرکت فروشنده به شما پرداخت می شود. اما مشکل اینجاست که ممکن است مشکلاتی سد راه همکاری در فروش باشد که مانع دستیابی شما به درآمد مناسب شود.
در زیر چند مورد رایج از این مشکلات سد راه همکاری در فروش و نحوه حل آنان آورده شده است:
1.برنامه های مطرح و عالی افیلیت تنها با وبسایت های با شرایط خاص کار می کنند
ممکن است شما محتواهایی با کیفیت بالا تولید کنید و به پروموت کردن و تبلیغ محصولات بپردازید اما باز هم نتوانید درآمد خوبی کسب کنید چون بسیاری از برنامه ها و سایت های مطرح افیلیت مارکتینگ با شما کار نمی کنند چون دارای شرایط آنها نیستید.
اولین درسی که شما باید درباره افیلیت مارکتینگ یاد بگیرید این است که وبسایت یا کانال شما در درجه اول اهمیت قرار دارد و بعد از آن محتوا و دیگر موارد قرار دارند. شرکت ها حضور آنلاین شما را بررسی و داوری می کنند( وبسایت یا کانال های اجتماعی) و تصمیم می گیرند که آیا شما برای آنها به اندازه کافی ارزشمند هستید. آنها به هیچ عنوان مجبور نیستند که یک وبسایت یا کانال را به عنوان افیلیت بپذیرند.
این یکی از دلایلی است که خیلی از افیلیت مارکترها نمی توانند چندان در این کار پیشرفت کنند . ساختن یک وبسایت که بتواند از شرایط سخت تبلیغ کننده معتبر( مانند شرایط لازم برای حداقل ترافیک، مقدار محتوا) عبور کند کار آسانی نیست و تازه بعد از آن کار تبلیغ مناسب محصولات و خدمات شروع می شود.
برای رفع این مشکل شما باید وبسایت یا کانالی داشته باشید که بتواند اعتماد تبلیغ کنندگان را به خود جلب کند. در زیر موارد مهم برای پذیرفته شدن توسط بهترین برنامه های افیلیت آورده شده است:
1.سایتتان باید به گونه ای مرتب شود که برای جبران کمبود محتوا فضایی مرتب باشد:
شما باید به شرکت و کمپانی نشان دهید که تشنه محتوا برای تبلیغ محصول آنها هستید و آماده آن هستید تا کمبود محتوای سایت خود را با تبلیغ آنها پر کنید. سایت باید به خوبی مرتب شود و فضای لازم برای تبلیغ را داشته باشد و نشان دهد که تشنه محتوای تبلیغی است.
2.یک متن زیبا و متقاعد کننده درباره وبسایت خود بنویسید:
به شرکت ها و برنامه های مطرح نشان دهید که دنبال چه هدفی هستید و برایشان در یک صفحه بنویسید که هدف از ایجاد این وبسایت چیست و این که شما آدم پرتلاش و منظمی هستید. خیلی اوقات محتوای شما ممکن است که هدف شما را بازتاب ندهد و شما خود باید به طور جداگانه درباره خود و اهداف خود بنویسید.
3.اگر فعالیت ppc (پرداخت به ازای کلیک) دارید آن را فریاد نزنید:
منظور این نیست که دروغ بگویید اما آگاه باشید که بسیاری از شرکت ها تمایلی ندارند تا تبلیغ کنندگانشان در تبلیغات PPC فعالیت داشته باشند و این معمولا در شرایط افیلیت آنها نوشته شده است. اگر ریسک تبلیغ PPC را بپذیرید و در حین این کار گیر بیفتید ممکن است که طرد شوید یا این که حسابتان بسته شود.
2.شما مهارت های مربوطه را ندارید:
افیلیت مارکترها در واقع فروشندگان آنلاین هستند و فروختن هر نوع محصولی نیاز به مهارت های لازم دارد. بنابراین یکی دیگر از موارد سد راه همکاری در فروش، عدم مهارت است. برای حل این مشکل شما باید مهارت های زیر را با تمرین یاد بگیرید:
ارتباط گیری
اولین و مهم ترین مهارت در افیلیت مارکتینگ، این است که افیلت مارکتر بتواند با جمعیت هدف خود ارتباط بگیرد. محتواها باید مرتبط با محصول باشند و خواننده را درگیر کنند. متن ها باید دارای تصویر باشد تا هم شما زبان شفاهی داشته باشید و هم زبان تصویری.
برای مثال اگر یک وبلاگ در زمینه مواد آرایشی داشته باشید با نوشتن درباره سیاست، هیچ چیزی عایدتان نمی شود. داشتن نگاه سیاسی باعث نمی شود تا شما مواد آرایشی بیشتری بفروشید. شما باید سخت به بازار خاص خود بچسبید و به افراد اطلاعاتی بدهید که به دنبال آن وارد سایت یا شبکه اجتماعی شما شده اند.
تکنیک های فروش
به مخاطبین خود آنچه را می خواهند بدهید.
جمله بالا به ظاهر درست است اما حقیقت این است که مخاطبین دقیقا نمی دانند چه می خواهند و برای همین وارد صفحه شما شده اند. شما باید آنها را راهنمایی کنید و با تکنیک هایی به آنها بگویید که به طور دقیق به چه چیزی نیاز دارند. آنها چیزی را به طور کلی در ذهن خود دارند اما جزییاتش را نمی دانند ودر اینجاست که شما باید با وارد شدن به جزییات، تکنیک های فروش خود را پیاده کنید.
هیچ کس دوست ندارد تا برای خرید یک محصول، سخنرانی بشنود اما افیلیت مارکترها باید وارد این چالش شوند. نکته اینجاست که محصول باید به گونه ای تبلیغ شود که کاملا ارزشمند به نظر برسد و تبلیغ به گونه ای نباشد که مشتری احساس کند کسی می خواهد سرش را کلاه بگذارد.
مهارت افزایش ترافیک و تولید محتوای هدفمند از دیگر مهارت های لازم هستند.
3.عجله کردن
یکی دیگر از موارد سد راه همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ ، نداشتن صبر و شکیبایی است. شما باید بدانید که هر چیزی برای نتیجه گرفتن به زمان نیاز دارد. همکاری در فروش موفق به تبلیغ کردن محصول و تولید محتوا نیاز دارد و هر دوی اینها هم زمان بر هستند.
اول از همه شما پلتفرمی را نیاز دارید تا در آن به پروموت کردن بپردازید. این اولین قدم در همکاری در فروش است. زمانی که شما پلتفرم خود را راه اندازی کردید همچنان مسیری طولانی را برای پیمودن دارید. پلتفرم شما فقط چارچوب کار است و حالا شما باید درون این چارچوب به تولید محتوای باکیفیت بپردازید و این کار یک شبه انجام نمی شود.
تولید محتوا
شما برای فروش نیاز به نوشتن دارید. مهم نیست که چگونه محتوایی برای تبلیغ محصولات افیلیت خود انتخاب می کنید( ویدئو، صدا ، متن) چون هر نوعی که باشد زمان بر خواهد بود پس عجله را کنار بگذارید. تولید محتوا نیاز به استراتژی ، ویرایش، برنامه ریزی و البته خلاقیت دارد. دو مورد زیر در تولید محتوا اهمیت دارند:
1.حرفه ای تولید محتوا کردن: شما باید محصول را به گونه ای تبلیغ کنید که از دیگران متمایز باشد و کارتان حرفه ای و تمیز باشد. هر چقدر که شما محتوای هدفمند، باکیفیت تر و حرفه ای تری تولید کنید بیشتر هم دیده خواهید شد.
2.پیوستگی: شما باید به طور پیوسته و مداوم به تولید محتوا بپردازند و این موضوع در افیلیت مارکتینگ یا همان همکاری در فروش از اهمیت زیادی برخوردار است. این که شما در یک روز 7 پست و در روز دیگر 1 پست را در وبسایت خود منتشر کنید کار شما را خراب می کند.
بازاریابی
پس از تولید محتوای مناسب و پیوسته شما نیاز به بازاریابی درست نیاز دارید. برای این که جزء وبسایت ها یا وبلاگ های برتر از لحاظ سئو باشید به یک سال کار و فعالیت منظم نیاز دارید. موتورهای جستجو تمایل بیشتری دارند تا به سایت های قدیمی تر و معتبرتر رتبه های بهتری بدهند. پس شما باید بدانید که سئو(SEO) یک کار بلندمدت است و با یک هفته و یک ماه انجام نمی شود.
اگر دنبال کارهای کوتاه مدت هستید پس بهتر است روش های دیگر بازاریابی چون تبلیغات PPC(پرداخت به ازای کلیک) و تبلیغ در شبکه های اجتماعی را دنبال کنید. این روش ها در زمان کوتاهتری به نتیجه می رسند اما سود کمتری هم دارند.
افیلیت مارکتینگ نیاز به صبر و شکیبایی دارد و شما یک شبه نتیجه ای نخواهید گرفت.
4.جذب ترافیک:
یکی دیگر از مواردی که سد راه افیلیت مارکتینگ است، این است که افراد نمی توانند ترافیک مناسبی را برای خود فراهم کنند. منظور از ترافیک، ترافیک هدفمند است یعنی این که افرادی از وبسایت یا دیگر پلتفرم های همکاری در فروش شما بازدید کنند که جزء جمعیت هدف شما باشند.
زمانی که بحث ترافیک به میان می آید یادتان باشد که کیفیت بر کمیت ارجحیت دارد. شما باید روی جمعیت هدف خود کار کنید و برای این کار نیاز به ترافیک دارید. برای رفع این مشکل، شما باید از منابعی برای جذب ترافیک استفاده کنید.
مهم ترین منبع ترافیک برای شما موتورهای جستجو هستند. اگر می خواهید در موتورهای جستجو بهتر دیده شوید پس باید سئو بلد باشید یعنی این که وبسایت یا وبلاگ خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید. شما حتما باید نکات سئو( لینک سازی، لینک دهی، انتخاب کلیدواژه، تصویردهی، توضیحات متا و دیگر موارد) را به خوبی یاد بگیرید و سئوی خوبی داشته باشید تا رتبه بهتری در موتورهای جستجو به ویژه گوگل داشته باشید. یادتان باشد که سئو کاری طولانی مدت است پس باید تا بدست آوردن نتیجه مناسب به طور پیوسته و منظم فعالیت کنید.
دیگر منابع ترافیک شامل موارد زیر هستند:
- شبکه های اجتماعی : شما می توانید از طریق شبکه های اجتماعی ترافیک بیشتری را برای خود فراهم کنید
- پست مهمان: یکی از بهترین راه ها برای جذب ترافیک بیشتر این است که از پست مهمان استفاده کنید.
- تبلیغات : شما می توانید در جاهای مختلف برای پلتفرم افیلت خود تبلیغ کنید تا باعث بازدید افراد بیشتری از آن شوید.
5.سایت های غیر معتبر
ممکن است شما برای یک وبسایت، تبلیغ کنید و محصولات آنها را به فروش برسانید اما آنها پرداخت شما را انجام ندهند یا این که در پرداخت حق کمیسیون شما تاخیر کنند. خیلی از افیلیت مارکترها بارها با این مشکل مواجه شده اند که پرداخت هایشان انجام نمی شود یا این که دیر انجام می شود. حقیقت این است که برخی سایت ها و برنامه ها از دیگر برنامه ها و سایت ها بهتر هستند.
برای رفع مشکل دیرپرداختی یا عدم پرداخت، شما باید به این نکته توجه کنید که حتما با کمپانی های معتبر و قدیمی کار کنید. منظور این نیست که با شرکت ها و وبسایت های جدید کار نکنید بلکه منظور این است که حتما از اعتبار آنها مطمئن شوید. با داشتن چنین رویکردی دیگر مشکلی مانند عدم پرداخت یا دیر پرداخت شدن، سد راه شما در همکاری در فروش نخواهد بود.
نتیجه گیری
همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ، می تواند راهی بسیار مناسب برای افرادی باشد که دوست دارند تا از خانه و از طریق اینترنت به درآمد خوبی دست یابند. هم در ایران شما می توانید به همکاری در فروش دست بزنید و هم در سطح جهانی فعالیت کنید. مزیت کار در افیلیت مارکتینگ جهانی این است که درآمد شما به صورت دلار خواهد بود و نیز جمعیت بیشتری را برای جذب کردن خواهید داشت و با سایت ها و کمپانی های بسیار بزرگتری کار کنید.
همیشه مشکلاتی سد راه همکاری در فروش بوده اند و باعث شده اند تا افراد نتوانند به نتایج دلخواه خود در بازاریابی افیلیت دست یابند. مشکلاتی مانند کار نکردن برنامه ها و کمپانی های برتر افیلت مارکتینگ با شما، عجله کردن، نداشتن مهارت های مربوطه ( مانند سئو، ارتباط گیری و دیگر موارد) ، جذب ترافیک و سایت های غیر معتبر همواره سد راه همکاری در فروش بوده اند اما می توان آنها را مرتفع کرد.
برای هر کدام از مشکلات بالا راه حل وجود دارد و شما می توانید به خوبی با آموزش دیدن، نظم و صبر، ایجاد کردن وبسایتی عالی و منظم، تولید محتوای حرفه ای و هدفمند ، یادگیری مهارت لازم(مخصوصا ارتباط گیری و سئو) همه این مشکلات را حل کنید و وبسایت افیلیت خوبی داشته باشید. همواره این نکته را به خاطر داشته باشید که افیلیت مارکتینگ، کاری طولانی مدت و پیوسته محسوب می شود که نیاز به نظم و استراتژی و آموزش دارد.
اگر دوست دارید تا افیلیت مارکتینگ را به خوبی یاد بگیرید، آموزش های آکادمی آل عباس بسیار برای شما مفید و کارگشا خواهد بود.
منبع:
https://nichecarve.com/biggest-problems-affiliate-marketing-solved/
https://www.clicknewz.com/2680/top-10-problems-with-affiliate-marketing/
دیدگاهتان را بنویسید